Glaswerk, schilderwerk, en stucwerk in Wapserveen

Het onderhoud en opknappen van een huis of kantoorpand is vanzelfsprekend niet met een likje verf gedaan. Daarom is Erik Pit Schilderwerken u ook graag van dienst met andere voorkomende (grote én kleine) werkzaamheden. Bel ons snel voor al uw schilderwerk, houtrotreparaties, glaswerk en stucwerk!

Schakel ons in

Verfraai uw interieur met kleur

Een nieuw kleurtje op de wanden laten aanbrengen of uw plafond laten witten. Uw interieur frist er direct van op. Heeft u geen tijd, zin of energie om zelf het schilderwerk uit te voeren? Dan laat u dit werk over aan Erik Pit Schilderwerken. 

Bestendig schilderwerk voor binnen en buiten

Duurzaamheid van ons schilderwerk vinden we heel belangrijk. Daarom gebruiken we uitsluitend materiaal van kwaliteitsmerken zoals Sikkens, Sigma en Boonstoppel. Met name voor het buitenschilderwerk geldt dat het tegen een (wind)stootje en nattigheid moet kunnen.

Meer dan muren
Naast het schilderen van woningen en bedrijfspanden, spuiten we ook meubilair en keukenkastjes. Zo lijkt dat dressoir weer als nieuw en krijgt uw keuken een tweede leven.

Opgeruimd staat netjes
Voordat we met de rollers en kwasten aan de slag gaan, plakken en dekken we alles af. Aan een beetje rommel maken ontkomen we helaas niet, maar we zorgen er wel altijd voor dat we dit weer netjes opruimen. Afval nemen we mee zodat u daar niet mee zit opgezadeld. Alle producten die bij chemisch afval horen, worden door ons gescheiden voor een zo min mogelijke belasting van het milieu.

Investeer in isolerende beglazing en reduceer uw stookkosten

Er zijn vele soorten beglazing op de markt. Zo is er enkel glas van 2 tot wel 16 millimeter. Ook zijn er veel varianten in isolerende beglazing. Er is gewoon dubbelglas, maar ook hoog rendement: HR+ en HR++ glas. Voor het hoogste rendement op uw stookkosten kiest u voor HR++. Een woning met enkel glas verbruikt gemiddeld 1290 m³ gas. Als u overgaat op isolatieglas bespaart u al gauw 320 tot 480 m³ per jaar. Dit is beter voor het milieu én voor uw portemonnee.

Laat het glaszetten over aan Erik Pit Schilderwerken

We leveren alle soorten beglazing:
 • Enkele beglazing (2 jaar garantie mits geplaatst)
 • Dubbele beglazing (10 jaar garantie mits geplaatst)
 • HR+ en HR++
 • Gelaagd glas
 • Gehard glas (douchedeuren)
 • Brandvertragend glas
 • Draadglas (spiegeldraad)
 • Kogelwerend glas
 • Glas in lood (ook leverbaar in dubbele beglazing)
Glaszetter nodig of meer informatie over isolerende beglazing? Neem contact op!

Houd uw houtwerk in topconditie met Erik Pit Schilderwerken

Houten kozijnen zijn nog altijd erg geliefd. Begrijpelijk, want ze geven een klassieke uitstraling aan een pand. Een nadeel ten opzichte van kunststof kozijnen: het onderhoud. Het is essentieel om uw houten kozijnen regelmatig van een onderhoudsbeurt te voorzien. Erik Pit Schilderwerken verzorgt dit onderhoud voor u.

Houtrotreparatie

Is er een houtrotplek geconstateerd? Dan hoeft dit gelukkig niet altijd te leiden tot complete vervanging van de kozijnen. In de meeste gevallen kunnen we het aangetaste hout weghalen en de kozijnen repareren. Na de houtrotreparatie kunnen we uiteraard ook het schilderwerk voor u verzorgen.

Verborgen gebreken
Soms lijkt de houtrotschade op het eerste gezicht mee te vallen, maar komt tijdens de werkzaamheden de verborgen schade aan het licht. Als we aan de hand van de complete schade vaststellen dat het repareren duurder wordt of bijna evenveel gaat kosten als vervangen, overleggen we met u wat we gaan doen.
Als we overgaan tot deelvervanging of tot gehele vervanging van kozijn, raam of deur, dan voeren we deze werkzaamheden uit in samenwerking met Klussenbedrijf Pieterbas Elshof uit Eesveen.
Wilt u meer informatie over onze houtrotreparaties of een afspraak maken? Bel of mail ons.

‘Dat ziet er stukken beter uit’

Scheuren in de muur of oneffenheden op de wanden en plafonds zijn een storend aangezicht. Gelukkig hoeft u zich hier niet aan te blijven ergeren. Erik Pit Schilderwerken neemt naast het schilderwerk ook het stucwerk uit handen.

Wandafwerking

Voor de afwerking van uw wanden zijn er verschillende opties:
 • Latex
 • Kwartscoat
 • Spachtelputz (sierpleister)
 • Behang (alle types)
 • Glasweefselbehang (af te werken met een latex)
Voor welke wandafwerking u ook kiest, wij zorgen ervoor dat het secuur wordt aangebracht zodat uw wanden er weer strak bij staan.
Meer informatie over stucwerk of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact op!

Waarmee mogen we u van dienst zijn?

Erik Pit Schilderwerken is meer dan schilderwerk. Met onze jarenlange ervaring en ons enthousiasme krijgen wij elke klus snel en professioneel geklaard. We pakken uw klus graag met beide handen aan!

Maak een afspraak

Erik Pit Schilderwerken
Westeinde 218 
8351 HP Wapserveen, Drenthe

KvK

05084205

Erik Pit brengt uw schilderwerk in topconditie.

Contactgegevens

T: 06-50 62 62 95

@: info@erikpit-schilderwerken.nl


Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag 07:00 - 21:00

Dinsdag 07:00 - 21:00

Woensdag 07:00 - 21:00

Donderdag 07:00 - 21:00

Vrijdag 07:00 - 21:00

Zaterdag 07:00 - 21:00