Erik Pit Schilderwerken

Een ervaren partij uit WapserveenVoor al uw glaswerkVoor vakkundige houtrotreparatieVoor strak schilderwerkVoor glad stucwerk

Onze diensten

Wat wij voor u kunnen verzorgen:

Onze diensten

Wat wij voor u kunnen verzorgen:

+ Schilderen van houten kozijnen

Schildersbedrijf in Wapserveen

Schilderwerk met Pit

De houten kozijnen van een jaren 30-woning herstellen, een compleet appartementencomplex strak in de lak zetten en de wanden van een nieuwbouwpand stuken. Erik Pit Schilderwerken pakt elke klus in Drenthe met evenveel energie en enthousiasme aan. Een schildersbedrijf met Pit!

Het bedrijf is gevestigd in Wapserveen, Drenthe, maar ons werkgebied breidt zich uit naar de regio’s Heerenveen, Hoogeveen, Meppel en Zwolle. We komen graag bij u langs om u van dienst te zijn.

Contact

Informatie en advies

Voor meer informatie over mijn werk, kleur- en verfadvies of een vrijblijvende offerte neemt u contact op via 06-50 62 62 95. U kunt ook een bericht sturen via het contactformulier.

Een stukje geschiedenis

Het schildersbedrijf van Erik Pit (1974)

"Sinds mijn 17e ben ik al werkzaam als schilder. In de loop der jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd en verschillende certificaten behaald. Na te hebben gewerkt voor een aantal werkgevers, bij de laatste ook in een leidinggevende functie, begon het steeds meer te kriebelen om een eigen bedrijf te starten. Als volleerd schilder en gecertificeerde glaszetter ben ik daarom in maart 2007 mijn eigen schildersbedrijf gestart: Erik Pit Schilderwerken.

Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke kernpunten binnen mijn bedrijf. U kunt voor het hele onderhoudspakket van uw woning bij mij aankloppen. Naast schilderen en glaszetten, voer ik ook houtrotreparaties uit en stuc ik wanden en plafonds."

- Erik Pit
+ Glaswerk
+ Glaswerk en schilderen van kozijnen

Erik Pit Schilderwerken gaat verder

Meer dan alleen muren

Niet alleen voor het grote werk in huizen en kantoorpanden, ook voor kleinere werkzaamheden - zoals het spuiten van meubilair en keukenkastjes - mag u ons inschakelen. Wij pakken elke klus met zorg aan, groot of klein.

We gaan echter verder dan enkel schilderwerk, wij zijn namelijk tevens ervaren glaszetters met alle benodigde kennis over isolerende beglazing. Daarnaast houden we al uw houtwerk in topconditie, van houtrotreparatie tot het onderhoud van uw houten kozijnen. Om het plaatje compleet te maken voorzien we uw pand ook graag van stucwerk, wat een goede basis is voor ons professionele schilderwerk.

Portfolio

Bekijk ons werk

Wilt u een beeld bij ons uitgebreide assortiment aan diensten krijgen? Kijk dan gerust eens in ons portfolio.

Schilderwerken Portfolio

+ Bekijk ons werk

Glaswerk Portfolio

+ Bekijk ons werk

Houtrotreparatie Portfolio

+ Bekijk ons werk

Stucwerk Portfolio

+ Bekijk ons werk

Vrijblijvende offerte

Erik Pit Schilderwerken

Neem contact met ons op

Voordat we aan de slag gaan, voorzien we u natuurlijk eerst van uitgebreid advies en informatie over onze werkwijze.

Twijfelt u over een bepaalde kleur in de kamer? Weet u niet welk glas het beste bij uw pand past, of heeft u andere vragen over hoe u uw pand in een goede staat kunt (onder)houden?

We vertellen u graag meer, dus neem daarom vandaag nog contact met ons op!