Erik Pit Schilderwerken uit Eesveen, Overijssel brengt uw binnen- en buitenschilderwerk weer in topconditie.

Verfraai uw interieur met kleur

Een nieuw kleurtje op de wanden laten aanbrengen of uw plafond laten witten. Uw interieur frist er direct van op. Heeft u geen tijd, zin of energie om zelf het schilderwerk uit te voeren? Dan laat u dit werk over aan Erik Pit Schilderwerken. 

schilder Meppel
schilder Heerenveen
Schildersbedrijf overijssel

Bestendig schilderwerk voor binnen en buiten

Duurzaamheid van ons schilderwerk vinden we heel belangrijk. Daarom gebruiken we uitsluitend materiaal van kwaliteitsmerken zoals Sikkens, Sigma en Boonstoppel. Met name voor het buitenschilderwerk geldt dat het tegen een (wind)stootje en nattigheid moet kunnen.

Meer dan muren
Naast het schilderen van woningen en bedrijfspanden, spuiten we ook meubilair en keukenkastjes. Zo lijkt dat dressoir weer als nieuw en krijgt uw keuken een tweede leven.

Opgeruimd staat netjes
Voordat we met de rollers en kwasten aan de slag gaan, plakken en dekken we alles af. Aan een beetje rommel maken ontkomen we helaas niet, maar we zorgen er wel altijd voor dat we dit weer netjes opruimen. Afval nemen we mee zodat u daar niet mee zit opgezadeld. Alle producten wat bij chemisch afval hoort, wordt door ons gescheiden voor een zo min mogelijke belasting van het milieu.

Contact
Meer informatie over ons schilderwerk of een vrijblijvende offerte aanvragen?