Erik Pit Schilderwerken uit Eesveen, Overijssel brengt uw binnen- en buitenschilderwerk weer in topconditie.

Houd uw houtwerk in topconditie met Erik Pit Schilderwerken

Houten kozijnen zijn nog altijd erg geliefd. Begrijpelijk, want ze geven een klassieke uitstraling aan een pand. Een nadeel ten opzichte van kunststof kozijnen: het onderhoud. Het is essentieel om uw houten kozijnen regelmatig van een onderhoudsbeurt te voorzien. Erik Pit Schilderwerken verzorgt dit onderhoud voor u. 

houtrotreparatie
houtrotreparatie
houtrotreparatie

Houtrotreparatie

Is er een houtrotplek geconstateerd? Dan hoeft dit gelukkig niet altijd te leiden tot complete vervanging van de kozijnen. In de meeste gevallen kunnen we het aangetaste hout weghalen en de kozijnen repareren. Na de houtrotreparatie kunnen we uiteraard ook het schilderwerk voor u verzorgen.

Verborgen gebreken
Soms lijkt de houtrotschade op het eerste gezicht mee te vallen, maar komt tijdens de werkzaamheden de verborgen schade aan het licht. Als we aan de hand van de complete schade vaststellen dat het repareren duurder wordt of bijna evenveel gaat kosten als vervangen, overleggen we met u wat we gaan doen.

Als we overgaan tot deelvervanging of tot gehele vervanging van kozijn, raam of deur, dan voeren we deze werkzaamheden uit in samenwerking met Klussenbedrijf Pieterbas Elshof uit Eesveen.

Contact
Wilt u meer informatie over onze houtrotreparaties of een afspraak maken?